YouSee hjælp

Login til YouSee Musik

For at få adgang til de millioner af musiknumre, som ligger i YouSee Musik, skal du logge ind. Det gør du ved at bruge samme oplysninger, som når du logger i din selvbetjening, Mit YouSee.

Har du ikke allerede et YouSee Login? Opret login og få adgang til musikken.

Du kan lytte til indhold fra YouSee Musik direkte i din browser, eller du kan hente YouSee Musik-appen i App Store eller i Google Play.

Download til iOS

YouSee Musik er inkluderet i de fleste af vores mobilabonnementer

Er du i tvivl, om YouSee Musik er inkluderet i dit mobilabonnement? Så log ind i Mit Yousee og klik på det mobilabonnement, som du vil se detaljer for.

Under Inkluderet i dit abonnement kan du nu se, om YouSee Musik er med i dit mobilabonnement.

Under overeskriften Inkluderet i dit abonnement, kan du se, hvad dit abonnement består af