YouSee hjælp

YouSee Musik på Samsung og Google smartwatch (Wear OS)

YouSee Musik kan bruges på alle Google Pixel Watches og Galaxy Watch 4 eller nyere.

Du kan bruge YouSee Musik-appen på dit WearOS smartwatch uden at være tilkoblet en mobil.

På uret kan du afspille indhold fra Min Musik og Sidst Afspillet, og du kan downloade musik direkte på uret, så du kan lytte uden at være online.

Vil du søge efter musik eller redigere og tilføje playlister, skal du gøre det i mobilappen eller på web - og bagefter kan du selvfølgelig lytte til playlisten på dit ur.

Sådan gør du

1. Åbn Google Play på forsiden af dit ur. Søg på YouSee Musik, og tryk på Installer.

Åbn Google Play på forsiden af dit ur og søg på YouSee Musik. Tryk på Installer.
  1. Når installationen er færdig, skal du åbne YouSee Musik-appen på urets forside. Tryk herefter på Log ind.

YouSee Musik app ikon på urets forside
  1. Scan QR-koden på uret med dit mobilkamera. Du kan også trykke på Vis link og skrive webadressen ind i din internetbrowser.

QR kode på uret
  1. Log ind på din mobil eller computer ved at indtaste brugernavn og adgangskode.

Har du glemt dit login, kan du få hjælp her.

indtast dit brugernavn
  1. Din YouSee Musik-app er klar til brug – nu kan du downloade musik og lytte til indhold fra Min Musik eller Sidst afspillet.

Musik-App forside klar til brug